Hipotekarni krediti

Zatraži kredit

Ispunite navedene podatke kako biste započeli proces predaje zahtjeva za kredit.

Prihvaćam Uvjete korištenja.

Hipotekarni krediti pripadaju skupini gotovinskih kredita a posebni su po tome što osnovnu razliku čini hipoteka kao instrument osiguranja.

Založna nekretnina ne mora biti u vlasništvu korisnika kredita a nakon napravljene procjene, banke obično odobravaju kredit do 50 % vrijednosti nekretnine.

Obzirom da se banka osigurava nekretninom klijenta te joj je sam rizik kod odobravanja manji, krediti se mogu ugovoriti na veći iznos i na duži period otplate.

Kredit se može koristiti nenamjenski kao običan gotovinski kredit ili namjenski za zatvaranje postojećih zaduženja te u oba slučaja nisu potrebni jamci ili sudužnici.

Hipotekarni krediti se ugovaraju sa fiksnom kamatnom stopom i do maksimalnog iznosa kredita od 150.000,00 €  ovisno o odabiru banke za koju posredujemo.

Kredit mogu realizirati osobe starije od 23 godine, zaposlene na neodređeno ili određeno te umirovljenici.

Brzina realizacije kredita ovisi o traženom iznosu, kreditnoj povijesti klijenta, procesu odobravanja u banci ali u pravilu kada se radi o hipotekarnom kreditu isti se odobravaju unutar 30 radnih dana..

Predlažemo Vam:

Ovaj model kredita pruža savršenu priliku da se refinanciraju sva zaduženja novim kreditom na znatno duži period te tako smanje postojeći troškovi života i anuiteti. Ukoliko se vidite u ovom modelu kredita i sve teže otplaćujete postojeća zaduženja ili Vam samo treba veći iznos kredita bez namjene hipotekarni kredit je idealno rješenje za Vas.

Nazovite nas i prepustite nam brigu oko pronalaženja kredita sa najboljim uvjetima na tržištu.

Nazovite ili ispunite kreditni upitnik i rezervirajte svoj termin !

Zatraži kredit

Ispunite navedene podatke kako biste započeli proces predaje zahtjeva za kredit.

Prihvaćam Uvjete korištenja.