Kreditni upitnik

Kreditni upitnik:

Kreditni upitnik je Vaš prvi korak prema pronalaženju najpovoljnijeg kredita. Slanjem nekoliko osnovnih podataka zajedno započinjemo proces potrage za idealnim rješenjem.

Bitno je napomenuti da su svi podaci zaštićeni i u potpunosti sigurni te nam služe isključivo kako bi za Vas pronašli idealan kredit.

Nakon što nam pošaljete ispunjen upitnik, najkasnije sljedeći radni slijedi poziv kreditnog posrednika Optimum grupe kako bi uzeli više podataka te stručnom analizom pronašli najpovoljnije linije kredita i dogovorili termin kod nas u uredu.

Cilj samog kreditnog upitnika je da kroz sljedeći kontakt zajedno pregledamo sve opcije, prođemo sve nepoznanice ( što je potrebno od dokumentacije, koju dokumentaciju gdje zatražiti, koje je instrumente osiguranja potrebno imati, da li je potrebno prebaciti primanja... ) te Vam uštedimo vrijeme i novac u potrazi za idealnim rješenjem.

Ispunite kreditni upitnik i pronađite idealan nenamjenski ili stambeni kredit za sebe uz pomoć ovlaštenih kreditnih posrednika Optimum grupe.