O kreditima za vozila

Zatraži kredit

Ispunite navedene podatke kako biste započeli proces predaje zahtjeva za kredit.

Prihvaćam Uvjete korištenja.

Auto kredit:

Odluka o kupnji vozila nije jednostavna ne samo zato što treba izabrati automobil koji najbolje odgovara Vašim potrebama već i zbog toga što treba odabrati najpovoljniji način otplate.

Kupiti novi ili rabljeni automobil, putem kredita banke ili leasing kuće,koje instrumente osiguranja je potrebno imati, sve su to pitanja na koja treba odgovoriti prije same kupnje.

Kredit mogu realizirati osobe starije od 18 godina, zaposlene na neodređeno ili određeno te umirovljenici.

Namjena:

Krediti za kupnju vozila pripadaju skupini namjenskih kredita. Isplata kredita vrši se direktno na račun prodavatelja po unaprijed dostavljenoj ponudi ili predračunu.

Sama namjena može biti za kupnju novog ili rabljenog automobila, skutera, motocikla, traktora ili lakih komercijalnih vozila.

Instrumenti osiguranja:

Kao instrument osiguranja banka najčešće koristi fiducij na vozilu te kasko osiguranje koje je obavezno plaćati kroz cijelu otplatu kredita a u određenim bankama potrebna je polica auto odgovornosti sa proširenim pokrićem za slučaj smrti.

Iznos kredita i rok otplate:

Najveći maksimalni iznos kredita za kupnju vozila iznosi 35.000,00 € (263.707,50 HRK ). Ovisno o banci kredit se može ugovoriti na rok od 2 do 7 godina otplate.

Za izračun u kunama je korišten fiksni tečaj konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro .

Kamatna stopa:

Kredit se može ugovoriti sa fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom. Kamatne stope su nešto niže nego kod nenamjenskih kredita. Razlog tome je nešto manji rizik obzirom da većina banaka koristi razne instrumente osiguranja pa se samim time dodatno osigurava. 

Obrada kredita:

Sama brzina obrade kredita ovisi o traženom iznosu, procesu odobravanja u banci te o samoj kreditnoj povijesti klijenta ali se krediti za kupnju vozila u pravilu odobravaju unutar 5 radnih dana.

Predlažemo Vam:

Obzirom da je kupovina novog automobila poprilično stresna u kombinaciji s potragom za najpovoljnijim kreditom, iskoristite znanje i iskustvo kreditnih posrednika Optimum grupe. Pomoći ćemo Vam i voditi Vas kroz cijeli proces od prikupljanja dokumentacije do same realizacije kredita u banci.

Iskoristite najjednostavniji i najbrži put do kupovine vašeg novog automobila!

Nazovite ili ispunite kreditni upitnik i rezervirajte svoj termin !

 

Zatraži kredit

Ispunite navedene podatke kako biste započeli proces predaje zahtjeva za kredit.

Prihvaćam Uvjete korištenja.