Stambeni krediti u eurima

Zatraži kredit

Ispunite navedene podatke kako biste započeli proces predaje zahtjeva za kredit.

Prihvaćam Uvjete korištenja.

Vrsta kredita koja se odobrava za namjenu kupnje, izgradnje, dovršenja, adaptacije nekretnine ili za refinanciranje stambenih kredita po povoljnijim uvjetima.

Za kredite veće od 40.000,00 € instrument osiguranja je hipoteka na nekretninu, dok za manje iznose hipoteka nije potrebna.

Bez obzira što je većina kredita danas realizirana u kunama (gotovo 75 %) ipak se oko 25 % klijenata odlučuje za kredit u eurima. Razlog tome je niža kamatna stopa koju nude banke te je samim time veća ušteda u konačnoj otplati kredita.

 Mjesečni anuiteti su uvijek iskazani su u eurima, no plaćaju se u kunskoj protuvrijednosti obračunato po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke.

Predlažemo Vam:

U zadnjih nekoliko godina kamate za stambene kredite su se znatno smanjile pa danas možete svoj nepovoljan stambeni kredit refinancirati puno povoljnijim, s kamatom već od 2,90% i tako napraviti značajne uštede u svom kućnom budžetu, smanjiti anuitet kredita ili sam rok otplate čak i za nekoliko godina.

Kod zadnjeg refinanciranja kredita obzirom da je klijent htio ostaviti isti anuitet uspjeli smo smanjiti rok otplate sa 16 na 11 godina i uštedjeti mu na taj način 289.000,00 HRK.

Nazovite ili ispunite kreditni upitnik i rezervirajte svoj termin u uredu !

Zatraži kredit

Ispunite navedene podatke kako biste započeli proces predaje zahtjeva za kredit.

Prihvaćam Uvjete korištenja.